KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

POWERVET

Szanowni Państwo,

Zapraszamy do udziału w rekrutacji do II Mobilności w ramach realizowanego projektu  „Europejski wymiar kształcenia zawodowego edycja 2020”.  nr. POWERVET-2020-1-PL01-KA102-081082. Aplikuj do udziału w mobilności i weź udział w dwutygodniowych praktykach w Grecji. Zdobądź wiedzę, umiejętności, rozwiń kompetencje językowe, poznaj nowych ciekawych ludzi, kulturę i zabytki starożytnej Grecji i to całkiem za darmo dzięki Funduszom Europejskim. 

Edycja projektu skierowania do uczniów klas III kierunków kształcenia technik logistyk (limit 20 miejsc) oraz technik informatyk (limit 5 miejsc).

Rekrutacja trwa od 29.09.2021 - 01.10.2021 do godziny 12:00.

Prosimy o DOKŁADNE zapoznanie się ze wszystkimi dokumentami rekrutacyjnymi w szczególności Regulaminem oraz Postanowieniem Komisji Rekrutacyjnej.  

Planowany termin mobilności 18.10 - 29.10.2021 r. Z powodów pandemii i ewentualnych obostrzeń termin może ulec zmianie. 

Regulamin Rektruacji PO WER Cebertowicz Głowno

 Formularz Zgłoszeniowy - Osoba ucząca się PO WER 

Instrukcja wypełniania formularza zgłoszeniowego

Postanowienie Komisji Rekrutacyjnej PO WER Cebertowicz Głowno