KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Nasza szkoła włączyła się do dziesiątej już odsłony Narodowego Czytania. Odbyło się ono z zachowaniem zasad reżimu sanitarnego, dla mniejszych grup uczniów z klas pierwszych, trzecich i czwartych. Uczniowie Technikum przeczytali wybrane fragmenty "Moralności Pani Dulskiej" Gabrieli Zapolskiej ukazujące tytuł...

Dzisiaj odbyło się w naszej szkole uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego. Młodzież została podzielona na dwie grupy; klasy pierwsze i drugie oraz trzecie i czwarte. Po wprowadzeniu pocztu sztandarowego i odśpiewaniu hymnu narodowego pani Dyrektor w swoim wystąpieniu przywitała obecnych, wspomniała o 82 rocznicy wybuchu ...

Uroczyste rozpoczęcie roku  szkolnego 2021/22 odbędzie się 1 września 2021 roku w świetlicy szkolnej w dwóch turach: o godz. 11.00 klasy pierwsze i drugie o godz. 12.00 klasy trzecie i czwarte przy zachowaniu zasad obowiązujących w czasie pandemii Covid19...

Dwa miesiące wakacji upłynęło pod znakiem rewolucyjnych zmian w naszej szkole, która zyskała nowe pracownie i nowej generacji sprzęt informatyczny. Powstała audiowizualna pracownia językowa z kilkunastoma stanowiskami, monitorem interaktywnym na statywie. Mamy też  nową w pełni wyposażoną pracownię logist...

Kondolencje

25.08.2021

Kondolencje

25.08.2021

  Drogiej koleżance Jadwidze Pawlickiej wyrazy najszczerszego współczucia z powodu śmierci Mamy składają: Dyrektor, pracownicy i uczniowie Zespołu Szkół Nr 1 im. prof. R. A. Cebertowicza w Głownie...

Sześciu uczniów naszej szkoły, którzy osiągnęli wysokie oceny z przedmiotów zawodowych, a także mają swoje pasje i zainteresowania, zdobyło stypendium w kwocie 3000 zł w ramach projektu "Zawodowcy w Łódzkiem". Pieniądze przeznaczone zostały na zakup sprzętu potrzebnego do realizacji własnego...

Ponad 70 uczniów naszej szkoły brało udział w płatnych stażach u pracodawców na terenie Głowna i okolic. Dzięki temu nabyli nowe umiejętności, poznali specyfikę zakładów pracy, a także mieli przedsmak zawodowego doświadczenia. Każdy z nich otrzyma 1800 zł wynagrodzenia. Gratulujemy!...

Bardzo intensywnie spędzili lipiec uczestnicy projektu z logistyki. Oprócz licznych wyjazdów do Centrum Szkoleń BHP w Łodzi na zajęcia teoretyczne i praktyczne z wózków widłowych i podestów ruchomych, a także szkolenie z zakresu magazynowania,100% naszych uczniów zdało egzaminy...