KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Nasza szkoła uczestniczy w projektach Erasmus Plus i Power. Są to programy Unii Europejskiej wspierające rozwój zawodowy uczniów. W ramach programu 49 osobowa grupa uczniów wraz z opiekunami wzięła udział w zagranicznej mobilności zawodowej. W dniach 31 maja – 11 czerwca 2021 r. przebywaliśmy...

17 V – 21 VI 2021r. do godz. 15.00 złożenie wniosku o przyjęcie do szkoły ponadpodstawowej z dokumentami podpisanymi przez rodziców Rekrutacja Technik logistyk    Technik informatyk    Technik mechanik Liceum ogólnokształcące     ...

Zgodnie z rozporządzeniem MEiN, od 17 maja 2021 r. przechodzimy na hybrydową formę nauczania, tj.: w dniach 17-21.05.21 r. klasy 1TI, 1TLM, 3TIM, 3TL mają zajęcia w szkole w poniedziałek, środę i piątek, a klasy 2Lp, 2Lg, 2IMp, 2IMg mają zajęcia w szkole we wtorek i czwartek; w dniach 24-28.05.21 r. klasy 1TI, 1TLM, 3T...

Zapraszamy  na wydarzenie na żywo, na którym zostanie zaprezentowane działanie Systemu naboru elektronicznego firmy VULCAN. Podczas prezentacji  kandydaci dowiedzą się jak wygląda tegoroczny harmonogram naboru, na co zwrócić szczególną uwagę. Zostanie również pokazany proces wyboru...

Zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji do nowego przedsięwzięcia: pt. „Europejski wymiar kształcenia zawodowego edycja 2020”, POWERVET-2020-1-PL01-KA102-081082. Projekt Międzynarodowa mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego Program Operacyjny Wiedz...

Dziś z żalem żegnamy się z naszymi czwartoklasistami. Wychowawcy wręczyli absolwentom świadectwa ukończenia szkoły oraz nagrody książkowe wyróżniającym się w nauce i pracującym na rzecz środowiska szkolnego. Wszystkim serdecznie gratulujemy i dziękujemy za wspólne lata w "Cebertowiczu"!...

100 lat temu, w nocy z 2 na 3 maja wybuchło III powstanie śląskie - ostatnie z trzech powstańczych zrywów polski ej ludności na Śląsku, mające na celu przyłączenie tych terenów do Polski.  W  rocznicę tamtych wydarzeń, na terenie naszej szkoły z inicjatywy władz powiatu zgierskiego, za...

Kondolencje

29.04.2021

Kondolencje

29.04.2021

  Drogiemu koledze Marcinowi Dałkowi wyrazy najszczerszego współczucia z powodu śmierci Taty składają: Dyrektor, pracownicy i uczniowie Zespołu Szkół Nr 1 im. prof. R. A. Cebertowicza w Głownie...