KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Harmonogram egzaminu maturalnego w Zespole Szkół Nr 1 im. R. A. Cebertowicza w Głownie Część pisemna egzaminu maturalnego: 4 maja (wtorek) godz. 9.00 język polski pp 5 maja (środa) godz. 9.00 matematyka pp 6 maja (czwartek) godz. 9.00 język angielski pp 7 ma...

Z okazji Świąt Wielkanocnych najlepsze życzenia: smacznego jajka, radosnego Alleluja i wiele szczęścia na co dzień składają: Dyrekcja, pracownicy i społeczność szkolna Zespołu Szkół Nr1 im. Romualda Adama Cebertowicza w Głownie    ...

Na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji i Nauki z dn. 26.03.2021 r., od 29 marca 2021 r. do 11 kwietnia 2021 r. wszystkie zajęcia, zarówno teoretyczne jak i praktyczne, prowadzone są zdalnie. Odwołane są również konsultacje dla maturzystów....

8 marca

08.03.2021

8 marca

08.03.2021

Wszystkim kobietom składamy najserdeczniejsze życzenia , zdrowia, uśmiechu, spełnienia marzeń, satysfakcji z pracy zawodowej oraz wytrwałości w dążeniu do celu ...

Próbna matura

02.03.2021

Próbna matura

02.03.2021

3 marca (środa) godz. 9.00 język polski 4 marca (czwartek) godz. 9.00 matematyka 5 marca (piątek) godz. 9.00 język angielski 8 marca (poniedziałek) godz. 14.00 język rosyjski  ...

W 2021 roku egzamin ósmoklasisty i egzamin maturalny będą przeprowadzone wyjątkowo na podstawie wymagań egzaminacyjnych, a nie jak w ubiegłych latach na podstawie wymagań określonych w podstawie programowej. link do strony MEN: www.gov.pl...

  Materiały dotyczące egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (formuła 2012, 2017 i 2019) są dostępne na stronie: https://www.testy.egzaminzawodowy.info. W Serwisie dostępne są testy pisemne, arkusze praktyczne, oraz przykładowe rozwiązania z egzaminów potwierdzających kwalifikacje w...