KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rekrutacja

Kierunki kształcenia w Cebertowiczu w roku szkolnym 2021/2022:

technik informatyk
technik logistyk
technik mechanik
liceum ogólnokształcące  – nowość!

Nasze atuty:

  • szkoła po termomodernizacji z nowym boiskiem 
  • bezpieczeństwo, przyjazna, fachowa kadra
  • szkoła nowoczesna z najnowszymi rozwiązaniami technologicznymi (plotery, wizualizery, ekrany dotykowe, tablice multimedialne, sprzęt do grafiki komputerowej, laboratoria językowe)
  • realizacja projektów unijnych
  • płatne staże u pracodawców 1800 zł
  • dodatkowe kursy i szkolenia: obsługa drona, spawanie, cięcie gazowe CNC (obrabiarki numeryczne), Photoshop, magazyniera, wózki jezdniowe, podesty ruchome, bezpłatne wyjazdy zagraniczne w ramach projektów Erasmus +, POWER
  • opieka pedagoga i logopedy
Terminy rekrutacji:

17 V – 21 VI 2021r. do godz. 15.00
złożenie wniosku o przyjęcie do szkoły ponadpodstawowej z dokumentami podpisanymi
przez rodziców
25 VI – 14 VII 2021r. do godz. 15.00
dołączenie świadectwa ukończenia szkoły podstawowej i zaświadczenie o wyniku egzaminu ósmoklasisty

do 14 V 2021r.
podanie do publicznej wiadomości przez dyrektora szkoły terminu przeprowadzenia sprawdzianu lub prób sprawności

1 – 14 VI 2021r.
przeprowadzenie sprawdzianu uzdolnień kierunkowych (II termin do 8 VII 2021r.)

1 – 14 VI 2021r.
przeprowadzenie prób sprawności fizycznej ,(II termin do 8 VII 2021r.)
Wyniki 17 VI 2021r. / 9 VII 2021r.

22 VII 2021r.
podanie do publicznej wiadomości listy
kandydatów zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych

17 V – 26 VII 2021r.
wydanie przez szkołę skierowania na badania lekarskie

23 – 30 VII 2021r. do godz. 15.00
potwierdzenie woli przyjęcia – przedłożenie oryginału świadectwa ukończenia szkoły i oryginału zaświadczenia o wynikach egzaminu
zewnętrznego, zaświadczenia lekarskiego

2 VIII 2021r. do godz. 14.00
podanie do publicznej wiadomości listy kandydatów przyjętych i kandydatów nieprzyjętych

VIII – klasisto postaw na Cebertowicza!

Zaproszenie na wydarzenie

Łódzkie. Nabór szkoły ponadpodstawowe