KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia 2019/2020

Zapraszamy do udziału w akcji Narodowe Czytanie

"Wierzę, że w tym szczególnym dla nas wszystkich czasie, kiedy razem pokonujemy epidemię, wspólna lektura klasyki polskiej literatury jeszcze silniej nas zjednoczy, przynosząc wiele czytelniczej satysfakcji i ponownie łącząc w przekonaniu o doniosłości dzieł naszych największych pisarzy –  napi...

Rozpoczęcie roku szkolnego 2020/2021

ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO  ODBĘDZIE SIĘ 1 września 2020 roku WG HARMONOGRAMU: Klasy pierwsze - godz. 11.30 sala gimnastyczna (wejście przez szatnię). Klasy drugie - godz. 9.00 kl. II Lp sala 3, kl. II IMg sala 2,( wejście przez taras); kl. II IMp sala 8, kl. II Lg sala 6, (wejście przez szatnię). Klasy trzecie ...

Terminy egzaminów poprawkowych

Terminy egzaminów poprawkowych...

Informacja o pozyskaniu wsparcia w projekcie Zdalna szkoła

Zdalna szkoła – zdalny Powiat. 100 000 złotych na wsparcie uczniów szkół w powiecie zgierskim Projekt grantowy pn. Zdalna Szkoła – wsparcie Ogólnopolskiej Sieci Edukacyjnej w systemie kształcenia zdalnego" w ramach Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa na lata 2014-202...

100-lecie Bitwy Warszawskiej – Cudu nad Wisłą

"Bitwę Warszawską – nazywaną Cudem nad Wisłą – stoczono w dniach 13–25 sierpnia 1920 r. w czasie wojny polsko-bolszewickiej. Zadecydowała ona o zachowaniu niepodległości przez Polskę i przekreśliła plany rozprzestrzenienia komunizmu na Europę Zachodnią. Bitwa Warszawska uznawana jest za jedną z najważ...

Kalendarz roku szkolnego 2020/2021

Prosimy o zapoznanie się z informacjami Ministerstwa Edukacji Narodowej: Kalendarz roku szkolnego 2020/2021 Bezpieczny powrót do szkół. Działania MEN w zakresie organizacji roku szkolnego 2020/2021 w warunkach epidemii...

Rekrutacja Technikum

Zapraszamy do Zespołu Szkół Nr 1 im. prof. R. A. Cebertowicza w Głownie   Jesteśmy szkołą mającą prawie 80-letnią tradycję kształcenia w zawodach, jedną z nielicznych szkół ponadpodstawowych w regionie, która oprócz przygotowania ogólnego daje możliwość zdobycia atrakcyj...

Cebertowicz oferta edukacyjna

Zapraszamy do Zespołu Szkół Nr 1 im. prof. R. A. Cebertowicza w Głownie   Jesteśmy szkołą mającą prawie 80-letnią tradycję kształcenia w zawodach, jedną z nielicznych szkół ponadpodstawowych w regionie, która oprócz przygotowania ogólnego daje możliwość zdobycia atrakc...

Kondolencje

28.07.2020
Kondolencje

Kondolencje

28.07.2020

...

Liceum sportowe zapraszamy kandydatów!

INFORMACJA DLA UCZNIÓW ZAINTERESOWANYCH NAUKĄ W KLASIE SPORTOWEJ W II LO W GŁOWNIE!!! II termin. 21 lipca o godz. 10.00 odbędzie się test sprawności fizycznej. Zapraszamy wszystkich uczniów, niezależnie od tego, czy są zalogowani w systemie elektronicznym. Jeśli nie złożyli wniosku, będzie to możliwe po...