KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Nabór wniosków stypendialnych w ramach projektu „Zawodowcy w Łódzkiem - stypendia dla najzdolniejszych na BIS

Na prośbę zespołu Zawodowcy w Łódzkiem umieszczamy ich apel do potencjalnych kandydatów

"Szanowni Państwo, przypominamy, że w terminie od 5 grudnia 2019 r. do 2 stycznia 2020 r. (do godziny 10:00) odbywa się nabór wniosków stypendialnych w ramach projektu pn. „Zawodowcy w Łódzkiem – stypendia dla najzdolniejszych na BIS”. W związku z powyższym zachęcamy Państwa do zapoznania się z informacjami zawartymi na stronie internetowej, Regulaminem przyznawania stypendiów dla uczniów szkół zawodowych w województwie łódzkim w roku szkolnym 2019/2020 i załącznikami do Regulaminu.

Uczniów spełniających wymagania opisane w Regulaminie zachęcamy do ubiegania się o stypendium poprzez dedykowaną aplikację, która została zamieszczona na stronie www.stypendium.lodzkie.pl w dniu rozpoczęcia naboru wniosków. Do aplikacji zostaniecie Państwo również przekierowani po wejściu w zakładkę REKRUTACJA znajdującej się na niniejszej stronie internetowej. Wnioski będzie można będzie składać do 2 stycznia 2020 r. (do godziny 10:00).

W przypadku pytań lub wątpliwości prosimy o przesyłanie pytań poprzez elektroniczny formularz zamieszczony w zakładce Kontakt. Zbiór najczęściej zadawanych przez Państwa pytań i odpowiedzi na nie znajduje się również w zakładce FAQ."